Achter het Front, Mijn leven als oorlogsverslaggever (2014)

imageAchter het Front vertelt het verhaal achter het verhaal. Het is een persoonlijk verslag vanaf de frontlinies in het Midden Oosten: Syrie, Libie, Gaza, Egypte en Iran. Het gaat over angst en adrenaline. Nergens is het leven intenser dan aan de rand van de dood. Achter het Front gaat ook over journalistieke keuzes en dilemma’s, over de zoektocht naar de waarheid, die in een oorlog altijd het eerste slachtoffer is. De Nieuwe Reporter omschreef het boek als ‘een fascinerende pageturner die je bijblijft’ Meer recencies, reacties en interviews over het boek vind u op de pagina ‘media’. De reportages die in het boek worden beschreven vindt u hier.
Achter het Front is begin 2014 verschenen en onder andere via Bol.com te bestellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.